Добредојдовте во Св. Наум

Свети Наум е свето место, кое зрачи со убавина, култура и традиција

   Поглед на планина   Поглед на езеро 
 Двокреветна 1/2

2440
/
Juniour Suite 1/2

3050
3050
 Ексклузивен апартман

/ 6222
 Трокреветна 1/3

3660 3660
 Четворокреветна 1/4

 4880  4880
 Еднокреветна 1/1

1952 1952

*на пет ноќевања, шестото ноќевање е гратис


*Цените се однесуваат по соба на ден


*Цените се изразени во денари со (bed&breakfast) услуга

*Туристичката такса се доплаќа 40 денари по лице на ден

**За полупансион се доплаќа 430 денари по лице, а за пансион се доплаќа 730 денари по лице.


*** Посебни цени за групни резервации


Деца до 3 години бесплатноДеца од 3 до 7 години без додатен кревет 50% попустДеца од 3 до 7 години со додатен кревет 30% попустДеца од 7 до 14 години 30% попуст