Добредојдовте во Св. Наум

Свети Наум е свето место, кое зрачи со убавина, култура и традиција

За ресторанот Свети Наум

Овде ќе ги пробате најавтентичните традиционални јадења на македонската кујна, приготвени по оригиналнитe рецепти како и најубавите специјалитети од најквалитетна риба и зеленчук.
Покрај националните специјалитети, ресторанот има и прекрасна понуда од интернационалната кујна.

  • Ресторан за 150 лица, во прекрасен традиционален стил, со мала тераса со неповторлив поглед на Охридското Езеро и локалитетот Св.Наум.
  • Ресторан Охридска соба за 50 лица
    Нуди интимна атмосфера во амбиент, опкружен од сите страни со прекрасното синило на Охридското езеро.
  • Бар