Почитувани гости, Ве известуваме дека ваучерите за туризам можете да ги искористите во хотел Свети Наум од 15.07.2020. Дома си е дома!

Добредојдовте во Св. Наум

Свети Наум е свето место, кое зрачи со убавина, култура и традицијаХотелскиoт комплекс Свети Наум

Повеќе фотографии
Манастирот Свети Наум

Повеќе фотографии