Добредојдовте во Св. Наум

Свети Наум е свето место, кое зрачи со убавина, култура и традиција

Конференциска сала

Мирната и питома околина и репрезентативноста на хотелот и локалитетот Св.Наум, заедно со капацитетите и опремата што ги нуди, го прават хотелскиот комплекс Св.Наум идеално место за одржување на семинари, деловни состаноци, работилници, средби и презентации.

Ова е место кое ќе ги воодушеви вашите партнери и гости и каде истовремено ќе ги споите работата и задоволството.

 • Сала за состаноци (капацитет до 12 лица);
 • Мала конференциска сала (капацитет до 50 лица);
 • Голема конференциска сала (капацитет до 150 лица);
 • Опрема:

 • Проектно платно
 • Табли за пишување
 • Flip-chart
 • ТВ и видео
 • Телефон
 • Факс
 • Фотокопир
 • Интернет